Anlita städfirma och få vardagspusslet att gå ihop

Oavsett om du har små eller stora barn kan det vara svårt att få vardagspusslet att gå ihop. Det är mycket som ska hinnas med och är det inte leklera och sagostund efter middagen så är det läxläsning eller skjuts till träningen. Där emellan ska man också hinna med att handla, laga middag, ta hand om tvätten och kanske även få sitta ner en stund.

Idag är det många familjer som lever i konstant stress. Stressen kanske inte märks så mycket på utsidan, men syns allt mer när man tittar på hur lite kvalitetstid man faktiskt har tillsammans. Med skola, jobb, barn och familj är städning kanske inte något som man sätter i första rummet. Trots det är det ändå många som faktiskt vill ha ett hem som är renstädat och fint. Genom att anlita en städfirma som utför lokalvård kan du få mer tid över till sådant du tycker är viktigare – som tid tillsammans med de du älskar.

Lokalvård i hemmet

Lokalvård är ett ord som vanligtvis används för att beskriva städning och renhållning på företag, men professionell lokalvård kan även utföras i det privata hemmet. Det vanligaste är då att man benämner tjänsten som hemstädning. Idag är hemstädning något som är mycket populärt och som många barnfamiljer använder sig av. Om ekonomin tillåter är det ett mycket smart och enkelt sätt att få ett hem som är hygieniskt och fräscht och samtidigt få tid med barn, läxor, träning eller vad helst det må vara.

Hur fungerar hemstädning?

Hemstädning kan fungera på många olika sätt beroende på vilket städföretag du vill använda dig av. I grunden går det ut på att du anlitar en städfirma som kommer hem och städar i din bostad. Städningen kan ske vid ett enstaka tillfälle, t.ex. inför en födelsedagsfest, julafton eller för att du är sjuk. Du kan också boka städning på återkommande basis, så att du får städning en gång i veckan, varannan vecka eller enligt en frekvens som passar dig.

Vad ingår?

När du bokar lokalvård för hemmet eller företaget är det viktigt att du kontrollerar vad som ingår i tjänsten och att du väljer en städfirma som du verkligen kan lita på. Se till att städfirman kan erbjuda städning på de dagar som du önskar och att du får alla städmoment som är viktiga för just dig.

Är det inte hemstädning som du behöver kanske du vill ha storstädning eller fönsterputs istället. Det vanligaste är att dammsugning, våttorkning av golv, dammtorkning av fria ytor och rengöring av sanitet och vitvaror är inkluderade. Vissa inkluderar även bäddning av sängar eller hjälp att vattna blommor. Kom ihåg att du kan använda dig av RUT-avdraget för att sänka kostnaderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *