Fixa en lyckad studentfest

Studenten är helt klart ett tillfälle som bör förevigas på något sätt. Studenten är en viktig dag och det är mycket som ska förberedas innan. Allt från studentplakat till mat på studentmottagningen ska fixas och ordnas. Trots allt är det ingen riktig student om det inte bjuds på studenttårta; det är något som bara måste finnas med. Det finns många fina och goda studenttårtor som du kan beställa om du inte har lust att baka en egen tårta. Om det är många som ska komma på festen kan det vara en bra idé att beställa två olika tårtor. Varför inte välja en tårta som ser ut som ett plakat eller en studentmössa? Det kommer garanterat uppskattas av studenten. Tänk på att beställa din tårta i tid. Det kan vara många som beställer och du vill inte riskera att bli utan.

Planering är nyckeln

När det kommer till att ordna en studentfest eller studentmottagning är nyckeln att ha en bra strategi och planering. När det kommer till själva studentfesten kan du antingen välja catering eller att laga all mat själv. Om du ska göra mat själv är det viktigt att du har god tid på dig. Du vill inte stressa allt för mycket. Ett tips är att välja mat som går att förbereda minst dagen innan. Den stora frågan är ofta vad som är lämpligt att bjuda på. Många väljer plockmat för att det är enkelt om det är många gäster. Det är fint med riktigt porslin, men idag finns det väldigt många engångsartiklar som är fina och som är perfekta att använda på en studentfest. Du sparar mycket tid på att slippa plocka och diska porslin. Gästerna kan själv slänga grejerna efter sig. Glöm inte att köpa olika typer av glas som passar för dryckerna. Tänk på att det ska finnas ett alkoholfritt alternativ.

Dekorationerna är viktiga

Det är inte bara mat och dryck som ska fixas. Det är också trevligt om du dekorerar hemmet eller lokalen där festen ska äga rum. Dekorationerna gör nämligen halva festen. Girlanger, dukar, ballonger och serpentiner i blått och gult är bra saker att dekorera med. Björkris är också perfekt att använda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *